Wij zijn nu bereikbaar
06 3857 5643
Achteraf betalenSnelle ontstopping24/7 serviceErvaren vakmanPreventief onderhoudTransparante kosten
Facebook WhatsApp

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Het probleem was snel gevonden. Er was over alles (lang) nagedacht wat het zou kunnen zijn behalve dat ene kleine ding, en dat was het.

Rudle

Geweldig bedrijf. Komt afspraken stipt na goede kerel met verstand van zaken 24/7 berijdbaar super snelle reactie en service.
Voor iedereen aan te bevelen.

Robert Huitink

Afspraak was snel gemaakt. Ruim voor de aangegeven tijd was Iwan al aanwezig en had binnen 15 minuten onze keukenafvoer weer ontstopt. Dezelfde avond netjes de factuur in de email gekregen. Kortom een super service die wij iedereen kunnen aanraden.

Ike Noordermeer

Iwan is bij ons geweest omdat het riool niet meer doorliep. Geen enkele afvoer liep nog weg. Na alle spookverhalen die je overal leest was ik huiverig om een rioolspecialist te bellen, maar Iwan bewijst dat er nog gewoon goed en betrouwbare bedrijven zijn. 's avonds gebeld en na dat hij zijn kinderen op bed had gelegd belde hij meteen teug. Afspraak gemaakt en volgende dag zou hij langskomen. Iwan kwam keurig op tijd en ging direct aan de slag. samen met de camera naar het riool gekeken. waarschijnlijk is onze verstopping die nacht vanzelf weg gespoeld, maar we konden samen zien waar het waarschijnlijk gezeten heeft. Iwan heeft wat tips gegeven voor de toekomst en alles netjes achtergelaten. Achteraf viel de rekening 100% mee dus kan alleen maar van een goede ervaring spreken. Volgende keer dat we wat hebben zal ik zeker Iwan weer bellen

Tom Engelen

Verstopping oplossen riool

Weet echt wat hij doet. Hardnekkige verstopping snel en vakkundig verholpen

Dennis van Gelder