Wij zijn nu bereikbaar
06 3857 5643
Achteraf betalenSnelle ontstopping24/7 serviceErvaren vakmanPreventief onderhoudTransparante kosten
Facebook WhatsApp

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Iwan heeft netjes zijn werk gedaan en de rekening viel mee.

Lammert Niesing

Iwan heeft ons heel goed en snel geholpen met een klein rioolprobleempje. Ik vond hem via Google en belde eerst maar eens, omdat je ook zoveel gekke verhalen hoort de laatste tijd van oplichters. Nou, dat is Iwan niet. Eerst hebben we telefonisch uitvoerig prettig advies gehad en eenmaal ter plaatse was het probleem snel verholpen. Iwan is heel rustig en oplossingsgericht. De factuur was keurig en snel in huis. Een aanrader.

Karin Kramer

Contact met Iwan verloopt prettig en kundig. Een opstopping in de hwa bleek veroorzaakt te worden door ingegroeide wortels ergens in een aangesloten infiltratiesysteem. Dit heeft hij dmv camera inspectie kunnen vaststellen en vervolgens heeft hij met een pin in de grond aangegeven waar de opstopping zich bevond. Denkt mee hoe de kosten verlaagd kunnen worden aangezien het om een investering ging wat in mijn ogen onder de grond verdwijnt. Om de kosten te reduceren graaf ik het gat en zorgt Iwan voor levering en aansluiting van nieuwe infiltratie kratten. Teamwork!

Dave Luteijn

Iwan reageerde snel op mijn hulp verzoek. Hij heeft goed werk verricht en door dat ik het meeste grond werk zelf gedaan hebt viel rekening mee.

Eduard wijnands

Prima en net werk geleverd.

Wim Rakhorst