Wij zijn nu bereikbaar
06 3857 5643
Achteraf betalenSnelle ontstopping24/7 serviceErvaren vakmanPreventief onderhoudTransparante kosten
Facebook WhatsApp

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Top, op tijd en snel verholpen, dankjewel

Claudia H

Zeer tevreden .... afvoer verstopt, Iwan gebeld en kon dezelfde dag nog komen! Hij zag meteen het probleem en had het binnen een kwartier opgelost.....Aanrader!! Vriendelijk en Snel en Goed

Pieter Reinink

We hadden rioolproblemen door boomwortels. Iwan heeft het snel en vakkundig verholpen. Van harte aanbevolen!

Peter Foppen

Onlangs een afspraak gemaakt met Iwan Toonen en hij heeft ons snel en correct geholpen. Prijs was vooraf helder. Iwan werkt erg netjes en laat merken dat hij vakbekwaam is. Hij komt zijn afspraken keurig na. Advies: het meest eenvoudige is een afspraak te maken via zijn eigen website of direct via zijn e-mail of whatsapp.

Herman Hartman

Na de regenval van gisteravond was onze riolering overlopen, het kwam helaas naar boven geborrelt en de bijkeuken zat er helaas onder. Via rioolspecialisten kwam ik uit bij Iwan, helemaal top omdat hij ook nog eens uit de buurt kwam. Ik heb Iwan telefonisch benaderd en een afspraak gemaakt voor dezelfde dag. Iwan heeft onze riolering uitgespoten en daarna konden wij weer prima gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen. Er zat waarschijnlijk een verstopping in onze riolering. Wij waren ontzettend blij met zijn vakkundig advies, en zijn flexibiliteit om dezelfde dag nog langs te komen. Wij raden van Iwan in ieder geval van harte aan! Bedankt Iwan!

Metin en Sandra Unsal - Van Rijckevorsel